I vår butik i Göteborg säljer vi båttilbehör och gör arbeten i vår riggverkstad efter just dina önskemål och mått. Letar du efter en speciell produkt som du inte kan hitta? Vi har ett stort utbud, utöver det som presenteras här på vår hemsida. Tveka aldrig att fråga oss, med andra ord tar vi hem specialbeställda båttillbehör varje vecka. Hos oss finner du ett stort, väl utvalt sortiment, med bra kvalitét, till rätt pris. Genom kompetent personal skall vi kunna erbjuda dig goda råd och snabb service. Våra ledord är framförallt service, kunskap och långsiktiga relationer.

Handla båttillbehör


Kampanjvaror

Både masten, den stående och den löpande riggen är en vital del, av din segelbåt, därför är det väldigt viktigt att underhålla och vårda, din rigg och byta ut, när delar eller hela riggen, gjort sitt eller är skadat. I vår riggverkstad kan vi hantera vajer från 2 mm, ända upp till 12 mm. Vi hjälper dig, med alla typer av riggdetaljer, men också jobb med förtöjning, mantåg och den löpande riggen. Vi hjälper också till med bommar och montering. Behöver du en ny mast kan vi självklart hjälpa till med detta.

Om du har hemmahamn inom Göteborgsområdet kan du köpa många av våra båttillbehör, monterade och klara på din båt – dessutom till ett fast pris. Kontakta oss så berättar vi mer och lämnar en offert till dig inklusive montering. Vi erbjuder kompletta lösningar för dig och din båt.

Nya båttillbehör i vårt sortiment

Mest sålda båttillbehör just nu

Missa inte produktnyheter, erbjudanden och event från oss! Följ oss via vår blogg, Facebook, Instagram eller YouTube kanal.

Välkommen till en båttillbehörsbutik, utöver det vanliga!

Joel och Magdalena